fbpx
CaféCity Vibes

5 λόγοι για να επιλέξεις το travel café του The Caravan είτε για δουλειά είτε για διάβασμα

Τώρα που όλα άρχισαν να επιστρέφουν στην κανονικότητα, για πολλούς στην πόλη μας “κανονικότητα” σημαίνει να μη δουλεύουν στο γραφείο ή να διαβάζουν στο σπίτι, αλλά σε κάποιον άλλο όμορφο χώρο. Εν ολίγοις, την κανονικότητα πολλοί την είχαμε συνδέσει με το travel café του The Caravan στην οδό Ρεμπέλου 1. Ξέρεις πολύ καλά τη σχέση μας με το Caravan. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας μάλιστα κάναμε ένα μικρό takeover στα social media του για να πάρεις μία κλεφτή ματιά στην καθημερινότητα του blogging και των editors μας.

Πλέον δε χρειάζεται να τα λέμε από τα social media με το Caravan. Έχει πλέον ανοίξει και πάλι τις πόρτες του και περιμένει όλους τους νέους ταξιδιώτες να φτάσουν, μαζί κι εμάς που θέλουμε έναν ιδανικό χώρο για να περάσουμε μερικές ώρες την ημέρα.

Εμείς σου συγκεντρώσαμε εδώ 5 βασικούς λόγους για να εμπιστευτείς το travel caféτου The Caravan

1. Τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας

Κι όταν λέμε “όλα”, εννοούμε πραγματικά όλα. Είναι ένα από τα πιο ευρύχωρα και ψηλοτάβανα καφέ του κέντρου κι έτσι είναι εύκολο να διατηρηθούν όλα τα social distancing μέτρα. Εκεί μέσα, όμως, δε θα αισθανθείς καθόλου απομακρυσμένος από τους γύρω σου. Η ιδανική, ταξιδιωτική ατμόσφαιρα στο χώρο του καφέ προσφέρει μια αίσθηση ασφάλειας, ενώ παράλληλα θυμίζει τις προ-Covid εποχές.

2. Το 1ο non-smoking μέρος του καφέ

Στον μπροστινό χώρο του Lobby θα πας για να απολαύσεις τον ήλιο, αλλά και την vintage αισθητική που το χαρακτηρίζει. Αν πήγαινες από παλιά, πιθανότατα ξέρεις ήδη το αγαπημένο σου σποτ, σε κάποια πολύχρωμη πολυθρόνα των ’60s και των ’70s. Αν πας τώρα για πρώτη φορά, θα νιώσεις κατευθείαν σαν το σπίτι σου και θα βολευτείς αμέσως. Στο εγγυώμαστε.

3. Το 2ο non-smoking μέρος του καφέ

Η εμπειρία, όμως, του Caravan Café δε σταματά μπροστά στο μπαρ που θα βρεις μόλις μπεις. Κάνε λίγα βήματα ακόμα και βρίσκεσαι στο πίσω μέρος του καφέ, όπου θα συναντήσεις ένα μεγάλο και άνετο meeting place. Εκεί κανονικά σερβίρεται το πρωινό για τους ταξιδιώτες που διανυκτερεύουν στο Caravan, συνήθως μέχρι τις 10 π.μ. Έπειτα, ο χώρος προσφέρεται για καφέ ή διάβασμα αλλά και για συναντήσεις εθελοντικών ομάδων, workshops με μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα μαζί με όλον τον ανάλογο εξοπλισμό που αυτά απαιτούν. Το Caravan εδώ και χρόνια στηρίζει κάθε προσπάθεια που γίνεται στην πόλη. Απλά, από τώρα και στο έξης φροντίζει και για την ασφάλειά μας.

4. Η Κική, η Δέσποινα, η Βάλια, η Έλλη, η Ζωή και ο Γιώργος

Αν μπορούσαμε θα αφιερώναμε λίγο χώρο στον καθένα ξεχωριστά, απλά θα έπρεπε να είμαστε εδώ και να μιλάμε μέχρι αύριο. Αυτή η φανταστική ομάδα είναι οι οικοδεσπότες που θα σε καλωσορίσουν στην εμπειρία του Caravan Café μόλις μπεις εκεί μέσα. Κι εννοείται πως θα σε περιμένουν με ένα τεράστιο χαμόγελο και θα σου προσφέρουν μεταξύ άλλων μπισκοτολούκουμα, σπιτική λεμονάδα, σοκολατόπιτες, cheesecake και βανίλια υποβρύχιο. Πόσο πιο “σπίτι” να νιώσεις;

5. Οι πολύ σαφείς και αναλυτικές ταξιδιωτικές οδηγίες του Caravan

Σου είπαμε ότι το Caravan τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας και ορίστε η απόδειξη:

 • Θερμομέτρηση προσωπικού καθημερινά και στις αλλαγές βάρδιας
 • Μάσκες, αντισηπτικά και συνεχής καθαριότητα
 • Φυσικός εξαερισμός και ψηλοτάβανοι χώροι
 • Μεγάλες αποστάσεις τραπεζιών και όχι συνωστισμός
 • Self Service για περιορισμό επαφών
 • Take away και παγκάκι
 • Touchless Payment
 • Qr Code Menu
 • Επιλογή για μιας χρήσης ποτήρι ή όχι
 • Συσκευασμένα συνοδευτικά
 • Απολύμανση χώρου καθημερινά με ατμοκαθαριστή
 • Καθαριότητα χώρου και κοινοχρήστων min. 3 φορές την ημέρα
 • Eco-friendly διαδικασίες και υγιεινή
4
Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *