fbpx
BlogCURRENT OBSESSIONS

Τα προϊόντα της Tilia μάς φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην ελληνική φύση

Κατανοείς πώς ένα brand είναι αφοσιωμένο στο στόχο του και φέρνει εις πέρας την αποστολή του, όταν γνωρίζεις την ιστορία πίσω από αυτό. Έτσι κι εμείς ανακαλύψαμε την ιστορία πίσω από την Tilia Beeswax ώστε να μπορούμε πλέον να στηρίζουμε και να προτείνουμε τα προϊόντα της.

Οι άνθρωποι πίσω από την Tilia Beeswax εμπιστεύτηκαν τη δύναμη της ελληνικής φύσης για πολλούς λόγους

Ο βασικότερος από αυτούς είναι ότι έψαχναν μια φυσική θεραπειά για τη δερματική πάθηση του παιδιού τους. Όταν όλα τα άλλα είχαν αποτύχει, η φύση βρισκόταν ακόμα εκεί με τις σχεδόν “μαγικές” της ιδιότητες. Μετά από διάφορες προσπάθειες και έρευνες, η Tilia είναι σήμερα μια ελληνική εταιρία παραγωγής καλλυντικών και βασίζεται εξ ολοκλήρου στον πλούτο της ελληνικής φύσης.

Ανάμεσα στα προϊόντα τους, πρώτα θα ξεχωρίσεις μια ιδανική κρέμα πολλαπλών χρήσεων με άρωμα μέντας που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας στην οικογένεια. Σίγουρα, όμως, θα σου τραβήξει το βλέμμα το “θαυματουργό” τους serum. Πρόκειται για ένα προϊόν που μπορεί να αντικαταστήσει την απλή ενυδατική κρέμα και να γίνει ο σύμμαχος σου για κάθε μέρα. Είτε ενάντια στις ρυτίδες, είτε ενάντια στην ξηρότητα της επιδερμίδας σου. Κι αν θέλεις να ολοκληρώσεις την εμπειρία Tilia, όλα αυτά θα τα συνδυάσεις με ένα φυσικό αποσμητικό κι ένα ενυδατικό balm, και τα δύο για καθημερινή χρήση. Το balm είναι ιδανική επιλογή για μανούλες και παιδιά – από την πρώτη μέρα της σύλληψης για την πρόληψη των ραγάδων καθώς και για την προστασία και ενυδάτωση της βρεφικής επιδερμίδας.

Τα δώρα της ελληνικής φύσης; Το Τίλιο (ή κοινώς Φλαμούρι), το ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο και το μελισσοκέρι

Το Τίλιο και οι φαρμακευτικές του ιδιότητες είναι γνωστές εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Από την φροντίδα του δέρματος μέχρι την ανακούφιση πληγών και ερεθισμών, μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας. Γι’αυτό, στην Tilia, επέλεξαν να το συμπεριλάβουν στο σύνολο των φυσικών υλικών που χρησιμοποιούν για τα προϊόντα τους. Από την άλλη, το παρθένο ελαιόλαδο έχει αποδειχτεί ότι θεραπεύει, ανακουφίζει και ενυδατώνει χωρίς να εμποδίζει το δέρμα να αναπνεύσει. Τέλος, όλα αυτά έρχεται να επιστεγάσει το μελισσοκέρι. Οι μέλισσες έχουν κάνει στους ανθρώπους και στη φύση το μεγαλύτερο δώρο, κι εκεί στην Tilia το γνωρίζουν καλά. Πέρα από το γεγονός ότι είναι εξυπνότερες από πολλά άλλα ζώα, είναι και αυτές που στηρίζουν ουσιαστικά την ανθρωπότητα. Έτσι και οι θεραπευτικές ιδιότητες της κεραλοιφής είναι γνωστές εδώ και χιλιάδες χρόνια. Μπορεί να φανεί εξαιρετικά αποτελεσματική για την ανακούφιση ερεθισμού, καψίματος ή πληγής.

Όλα τα παραπάνω, χρησιμοποιούνται ως συστατικά για όσα ήδη αναφέραμε αλλά και πολλά περισσότερα. Η παραγωγή γίνεται με απόλυτη προσοχή και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι ότι όλες οι συνταγές είναι άνυδρες. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι τίποτα δεν αραιώνεται με νερό, ούτε ότι το νερό αντικαθιστά την ποσότητα των φυσικών συστατικών. Στην ουσία μιλάμε για 100% συμπυκνωμένα φυσικά συστατικά που δεν έχουν υποστεί καμία χημική επεξεργασία. Ως αποτέλεσμα, τα προϊόντα Tilia είναι δερματολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Υπάρχει, επίσης, ένας πολύ καλός λόγος για το γιατί μας ενημερώνουν για όλα αυτά. Η νοοτροπία της Tilia είναι αυτή που θα πρέπει να υιοθετήσουμε στην καθημερινότητα μας. Δεν υπάρχουν κρυφές υποσημειώσεις ή κρυφά συστατικά. Μόνο ό,τι μας χάρισε η φύση.

Το φυσικό ταξίδι της Tilia, όμως, δε σταματά εκεί

Το ότι οι άνθρωποι πίσω από την Tilia εμπιστεύονται και προστατεύουν τη φύση, δεν αποδεικνύεται μόνο μέσα από τα προϊόντα, αλλά και από όλη τη νοοτροπία τους. Γι’αυτό και όλες οι συσκευασίες των προϊόντων τους είναι επαναχρησιμοποιήσιμες, αλλά και ανακυκλώσιμες. Προάγοντας τη βιωσιμότητα, μάς επιβεβαιώνουν σε κάθε τους βήμα ότι φροντίζουν όλα τους τα προϊόντα να προστατεύονται από τις ακτίνες UV ή την οξείδωση. Έτσι, με τη σειρά μας, κι εμείς τους εμπιστευόμαστε το πολυτιμότερο αγαθό που έχουμε. Τον οργανισμό και το δέρμα μας.

Kι αφού σε πείσουν όλα αυτά, μη ξεχάσεις να φωτογραφίσεις για το Instagram, τις καλαίσθητες και προσεγμένες συσκευασίες τους. Έχοντας ως background την αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό, η αισθητική της συσκευασίας είναι απαραίτητο συστατικό για τη συνολική εμπειρία Tilia που μπορείς να έχεις κι εσύ στο σπίτι σου. Θα μας ευχαριστήσεις αργότερα.

Ξυπνάμε, λοιπόν, απλώνουμε μια μικρή ποσότητα από το Serum στο πρόσωπο, ρίχνουμε τη multi-purpose κρέμα στη τσάντα και φεύγουμε για δουλειά. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Tilia.

Υ.Γ. Μπορείς να παραγγείλεις τα προϊόντα Tilia online εδώ, είτε να τα βρεις σε αυτά τα επιλεγμένα καταστήματα.

15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *