fbpx
Events

Όλα όσα μπορείς να κάνεις εάν ξέμεινες στην πόλη | 13.07-15.07

Εάν ξέμεινες μαζί μας στη Θεσσαλονίκη, μην στεναχωριέσαι καθόλου. Άλλωστε πολλές φορές η πόλη το καλοκαίρι είναι ιδανική. Περιμένεις να πέσει ο ήλιος και κάθεσαι στην Νέα Παραλία απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα ή πηγαίνει σε ένα θερινό σινεμά και ταξιδεύεις στον χρόνο. Παρόλα αυτά εμείς σου βρήκαμε και τι event σου επιφυλάσσει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σάββατο 13 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη

Cayetano | Sat 13.07 #RoofTop WonderWall

Μάντεψε ποιος επιστρέφει Θεσσαλονίκη για την ξεσηκώσει! Ο CAYETANO ανεβαίνει στo #RoofTop του WonderWall Cafe Bar από τις 22.00 για ακόμη ένα μοναδικό, καλοκαιρινό set Σάββατο 13 Ιουλίου, ο CAYETANO, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ, “Melanie”.

Είσοδος Ελεύθερη

Treehouse “SoulMe” w/ Two Names & Felyx

Δεντρόσπιτο και Σάββατο βράδυ. Από τις 21.00 μας περιμένει με ιδιαίτερες μουσικές επιλογές όπως πάντα!

Είσοδος Ελεύθερη

Tζαμάλα Closing Party

Το αγαπημένο μας Καφενείον Τζαμάλα μας αποχαιρετά για καλοκαιρινές διακοπές και σήμερα είναι η τελευταία σου ευκαιρία να απολαύσεις ένα ακόμα βράδυ με καλή παρέα και κρασί μαζί τους στο closing party που μας ετοίμασαν.

Είσοδος Ελεύθερη

Summer Mambo Breeze

Ένα μοναδικό, νέο project, ξεκινάει αυτό το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη! O Dj Val μας ταξιδεύει στην μουσική της εποχής του Palladium της Νέας Υόρκης “Palladium Era”. Διανύουμε το χρόνο μέσω των επιρροών μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Arsenio Rodrigueζ, ο Antonio Arcaño, ο Machito, ο Dizzy Gillespie, ο Tito Puente και φτάνουμε στη νέα εποχή με αξιόλογα σχήματα όπως οι Avenida B, οι Tromboranga, οι La Maxima 79 και οι Los Hacheros. Για τους λάτρεις της Mambo μουσικής και της New York style salsa!

Είσοδος Ελεύθερη

Sabado Fiesta – Salsa Party

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται παραπάνω ανάλυση. La Rosa Negra, cocktails, salsa και εξωτικός αέρας. Θα το χάσεις;

Είσοδος Ελεύθερη

Cabinet Of Curiosities in Bensousan Han

Στο ισόγειο τού υποβλητικού μνημείου Bensousan Han – Μπενσουσάν Χαν, φιλοξενείται μόνιμα η έκθεση με τα “ασυνήθιστα” αντικείμενα που ξαφνιάζουν και προκαλούν. Προκαλούν τη μνήμη, τη φαντασία, την ονειρική και δημιουργική μας διάθεση. Η συλλογή με τα θεατρικά και σκηνικά αντικείμενα τού Bensousan Han και τού Μη Με Λησμόνει Mi Me Lismonei, επεκτείνεται διαρκώς με έπιπλα, φωτιστικά, συνθέσεις, installations, κατασκευές.

Μπορούν όμως να εμπλουτίσουν και προσωπικές συλλογές
ή να γίνουν ιστορικής αξίας δώρα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου.

Φέτος φιλοξενούν τα πολύ δημοφιλή έργα της εικαστικού
Viki Diama που έχει καταφέρει να συμπτύξει στις δημιουργίες της
το πνεύμα τού πολύπτυχου κτιρίου. Επισκέψιμο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και κάθε ημέρα.

Είσοδος Ελεύθερη

Κυριακή 14 Ιουλίου

Elena Angelidou | Early Sundays

Οι Κυριακές στην πόλη αποκτούν άλλο ρυθμό. ‘’Early Sundays’’ στο #RoofTop (Ταράτσα) του WonderWall Cafe Bar κάθε Κυριακή από τις 19.00. Δροσιστικά cocktails, μεθυστικά ηλιοβασιλέματα και καλοκαιρινές μελωδίες από την αγαπημένη μας Έλενα Αγγελίδου.

Είσοδος Ελεύθερη

Cyberpunk Sundays στην ταράτσα

Cyberpunk ταινίες τις Κυριακές στην ταράτσα του Μικρόπολις με ποπ κόρν, μπύρες και coctails. Ακολουθούν μπαρ και συζητήσεις σε πηγαδάκια πάνω στο ΑΙ, τον κατακερματισμό του ατόμου, τα cyborg, τις σύγχρονες μητροπόλεις, τους ενεργειακούς πολέμους, τις προσομοιώσεις, την ψηφιακή (αυτο)παρακολούθηση. Αυτήν την Κυριακή απολαμβάνουμε την Elysium του (2013).

Havana Nights THESsalsoNIKI

Αυτήν την Κυριακή στις 21:30 σε περιμένει ένα καλοκαιρινό Salsa party. Στον Ξαρχάκος Coffee & Drinks, χορεύουμε παρέα salsa, bachata, merengue, kizomba, rueda de casino και ομαδικές χορογραφίες υπό τις μουσικές επιλογές του Dj Alex G!

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *