fbpx
#ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙCinemaTFCinema

5 ταινίες που θα σε πείσουν να βάλεις το Quibi στη ζωή σου

Αν δε τα έμαθες, το Quibi είναι το μέλλον κάθε συνδρομητικής πλατφόρμας. Γιατί; Γιατί απλά προσαρμόστηκε κατάλαβε τις ανάγκες της καθημερινότητας. Όχι απαραίτητα αυτής που περνάμε τώρα, αλλά ξέρεις για ποια μιλάω. Για αυτή που έχεις μόλις ένα 30λεπτο lunch break στη δουλειά ή ένα 15λεπτο διάλειμμα από τα μαθήματα στη σχολή. Σε αυτά τα 15, λοιπόν, λεπτά θα θες να δεις κάτι ολοκληρωμένο και ποιοτικό χωρίς να χρειάζεται να το αφήσεις στη μέση.

Γι’αυτό το Quibi εισάγει τις ταινίες σε μέρη. Αυτό απλά σημαίνει ότι μπορείς να δεις μια ταινία σε επεισόδια -say what- και σίγουρα αυτό γίνεται πιο άνετα από την οθόνη του κινητού σου. Όπως ακριβώς θα παρακολουθούσες και ένα βίντεο στο Youtube. Γιατί, όπως λένε και οι δημιουργοί: “Κάθε μέρα φεύγεις και έχεις μια μικρή τηλεόραση στην τσέπη σου, το smartphone σου”. Και ξαναδιευκρινίζω. Όχι αυτές τις μέρες. Τις άλλες, τις πιο ελεύθερες. Γι’αυτές που διανύουμε τώρα μπορεί απλά να θες το Quibi για το ποιοτικό περιεχόμενο του που δεν είναι ανάγκη να το δεις σε επεισόδια.

Survive

Η Sophie Turner επιστρέφει μετά το Game of Thrones με έναν ρόλο που δεν θα φανταζόμασταν ποτέ. Η ίδια είναι επιβάτης ενός αεροπορικού δυστυχήματος μαζί με τον Corey Hawkins. Οι ίδιοι θα πρέπει να βρουν τρόπο να επιβιώσουν σε ένα έρημο χιονισμένο και ορεινό τοπίο. Αντίπαλοι τους φυσικά, η φύση που είναι αμείλικτη.

Most Dangerous Game

Εδώ ο Liam Hemsworth κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Γίνεται ο ένας στοργικός άνθρωπος που νοιάζεται για την έγκυο γυναίκα και θέλει να την προστατέψει με κάθε τρόπο. Πάλι ηρωισμούς ο Liam. Απλά αυτή τη φορά δεν ξέρουμε καν αν θα του βγει σε καλό.

The Stranger

To The Stranger καλύτερα να μην το δεις αν κάπως σε φοβίζουν όλες αυτές οι ιστορίες που έχεις ακούσει για το Uber. Έτσι και σε αυτή την περίπτωση, ο Dane DeHaan υποδύεται έναν sociopath που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της οδηγού μιας υπηρεσίας σαν αυτή του Uber. Ένα θρίλερ από τα καλά που κάνει πραγματικότητα όλες εκείνες τις άσχημες ειδήσεις που ακούμε κατά καιρούς για υπηρεσίες ridesharing.

When the Streetlights Go on

Στην ταινία αυτή, που χρόνια προσπαθούσε να υλοποιηθεί, ένα νεαρό κορίτσι σκοτώνεται και οι υπόλοιποι γύρω της προσπαθούν να παραμείνουν ψύχραιμοι και να συνεχίσουν τις ζωές τους όσο πιο κανονικά μπορούν. Η έρευνα όμως για το θάνατο της, του εμπλέκει όλους και κανένας δεν μπορεί να ησυχάσει.

#FreeRayshawn

Εδώ, ο Rayshawn είναι ένας βετεράνος του πολέμου με το Ιράκ που προσπαθεί να κρυφτεί αφού ένα drug-deal καταλήγει στα χέρια της αστυνομίας. Λίγο το ανθρωποκυνηγητό και λίγο η καλή φυσιογνωμία του Rayshawn θα σε κρατήσουν. Στο παιχνίδι φυσικά εμπλέκεται και ένας αστυνομικός. Εκείνος θα προσπαθήσει να πείσει τον Rayshawn να παραδοθεί.

To Quibi κάνει πρεμιέρα στις 6 Απριλίου και προσφέρει 90 μέρες free trial. Μάθε περισσότερα εδώ.

2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *