fbpx
FoodStreet Food

Τα πιο ροζ burger μόνο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η σημερινή μέρα δεν είναι σαν τις άλλες και ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά για burgers της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να δώσει στη σημερινή μέρα την αξία που της αναλογεί. Τα γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με ένα μοναδικό τρόπο και εμείς χειροκροτάμε δυνατά.

Μόνο για σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου, “ντύσανε” όλα τα ψωμάκια των burgers τους στα ροζ για χάρη των γυναικών και μας περιμένουν να τα απολαύσουμε στην καρδιά του κέντρου, Καλαποθάκη & Βενιζέλου 8.

Μην χάσεις την ευκαιρία να επισκεφθείς τα PΑΧ με τους αγαπημένους σου, καθώς πρόκειται για αυστηρά γυναικεία υπόθεση, και να ζήσετε μοναδικές στιγμές ροζ απόλαυσης.

Το καλύτερο; Επειδή τα PAX φροντίζουν πάντα για τις φρέσκες πρώτες ύλες και τα υλικά που χρησιμοποιούν, το ροζ χρώμα στο ψωμάκι είναι φυτική ουσία παντζαριού και δεν περιέχει καμία χρωστική ουσία. Πάρε, λοιπόν, τον δρόμο για την Καλαποθάκη και Βενιζέλου 8 και κάνε δώρο στον εαυτό σου και στους δικούς σου κάποιο από τα νοστιμότατα burgers του μαγαζιού που σήμερα γιορτάζει με τον δικό του τρόπο τη μέρα της γυναίκας!

Pax Burgers in rose & Ηappy Women’s Day

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *