We are TFC

Σοφιανού Θεοφανία


Ως ανήσυχο πνεύμα από τότε που θυμάται τον εαυτό της, πάντα προσπαθούσε να ασχολείται με πολλά διαφορετικά projects. Άλλα στέφθηκαν με επιτυχία άλλα έγιναν μαθήματα ζωής! Μεγαλωμένη στη Θεσσαλονίκη, ένα από τα μεγάλα της όνειρα ήταν η δημιουργία ενός site διαφορετικού από τα ήδη υπάρχοντα. Η δημιουργία μίας νέας ιδεολογίας. Η ομάδα του TFC της πρόσφερε κάτι καλύτερο: Μία μεγάλη οικογένεια

"You exist only in what you do"

Φωτιάδου Εβίνα


Λατρεύει τη Θεσσαλονίκη, από την οποία και κατάγεται, αλλά παράλληλα λατρεύει να ταξιδεύει και να γνωρίζει καινούρια μέρη και ανθρώπους. Κάθε χρόνο κάνει τουλάχιστον ένα μεγάλο ταξίδι και δε φεύγει από τον προορισμό που έχει επισκεφθεί αν δεν έχει πρώτα δοκιμάσει το παραδοσιακό πιάτο του τόπου. Όνειρο της είναι να γυρίσει όλο τον κόσμο και να εξοικειωθεί με διαφορετικούς πολιτισμούς. Όταν δεν μιλάει για ταξίδια «χάνεται» στη μουσική και στις ταινίες ή ανακαλύπτει καινούρια στέκια με τους φίλους της. Προσπαθεί να βλέπει τα πράγματα πάντα από τη θετική τους πλευρά και λατρεύει τους ανθρώπους με χιούμορ.

"To travel is to live"

Ζιγνέλη Μαρίνα


Αγγλοφιλόλογος in the making, παιδί της θάλασσας και προς το παρόν city stroller της Θεσσαλονίκης. Θεωρεί πως γεννήθηκε σε λάθος μέρος και στιγμή αλλά προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Υπερβολικά περίεργη, πιθανότατα η έμπνευση της παροιμίας με τη γάτα. Το σπίτι δεν τη βλέπει σχεδόν καθόλου, μόνο τα σοκάκια της πόλης. Το TFC της δίνει αφορμές να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό της.

"The world is full of nice people. If you can't find one, be one"

Αθηνά Γιαντσίδη


Γεννήθηκε και τώρα μεγαλώνει. Στο μεταξύ, έμαθε να διαβάζει προτού να γράφει, και να γράφει προτού να σκέφτεται. Να αναπνέει μουσική (HappyHourCocktailDarkFolkPop, όπως λέει αγαπημένος μουσικός συν μία δόση από τζαζ και Mozart), να χαζεύει, όταν βαριέται την ψυχή του βιολιού, ανάμεσα στη ράχη και το καπάκι, και να λύνει πάντα τον προσαγωγέα στην τονική. Να συνηθίζει το πρωινό ξύπνημα των εργαστηρίων στην Ιατρική και τέλος να φαντάζεται πώς θα ήταν η ζωή με το Fred Astaire.

Ελευθεριάδου Βέρα


Η Βέρα είναι Θεσσαλονικιά, βρίσκεται στο 3ο έτος των σπουδών της στη Νομική ΑΠΘ και θέλει να έχει ολοκληρωμένη άποψη για κάθε τι που συμβαίνει. Της αρέσει να φωνάζει με τα κείμενά της, υποστηρίζει ένθερμα τον εθελοντισμό και την πολιτικοποίηση των νέων,ενώ κρυφή της απόλαυση είναι το παγωτό σοκολάτα-μπανάνα. Ακούει έντεχνη μουσική, της αρέσει να αποτυπώνει στιγμές σε φωτογραφίες και παθιάζεται με οτιδήποτε καινούριο και δημιουργικό. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να ασχοληθεί με το TFC.

"Further, higher, deeper, to the most beautiful version of yourself"

Τσουλέα Κατερίνα


Γέννημα θρέμα Θεσσαλονικιά αλλά μισή Μανιάτισσα, όταν δεν τρέχει σαν τον Βέγγο, απολαμβάνει το φως του ήλιου και την απλότητα της ύπαρξής της, χαμογελώντας σαν τον Βούδα. Αποφάσισε ότι δεν την ενδιαφέρει η εξειδίκευση σε τίποτα (εκτός από το φαγητό), γι’αυτό μαθαίνει λίγο απ’όλα. Χαλαρώνει χαζεύοντας τον Τσελεμεντέ και περιοδικά μαγειρικής, θεωρεί ότι κάθε γεύμα είναι γιορτή ακόμα κι αν είναι απλό ψωμοτύρι, ενώ τελευταία έχει αποκτήσει ένα κουσούρι να κρέμεται ανάποδα και να παριστάνει τη νυχτερίδα.

"If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world" -J.R.R. Tolkien

Χαλκιά Χριστίνα


Τα όνειρα που κάνει για το μέλλον δεν έχουν καμία σύνδεση μεταξύ τους. Σίγουρα δε γεννήθηκε με έναν μόνο προορισμό και κάπως έτσι κατέληξε να σπουδάζει Νομική στο ΑΠΘ και παράλληλα να παίζει, πότε μουσική και πότε παρέα με τους Artmates Theater Group. Η φύση της φέρνει μελωδίες στ’ αυτιά, οι μελωδίες συγκίνηση και η συγκίνηση ζωντάνια.

Τα μικρά πράγματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά όταν γίνονται με τεράστια αγάπη

Λαϊνά Άννα


Πάππου προς πάππου Σαλονικιά και ψυχολόγος in the making, έιναι σίγουρα ένα ξεχασμένο παιδί των λουλουδιών με καρδιά που χτυπάει σε ρυθμούς rock n’ roll. Μόνιμα ερωτευμένη με το καλοκαίρι,το μπλε, το φαγητό, το χορό και τα βιβλία. Ζει σε ένα μικρό διαμέρισμα και σχεδίαζει την επόμενη αποδρασή της μακρυά, αναζητώντας ακόμη τη "Χώρα των θαυμάτων".

Some days you exist like the last speaker of an extinct language

Στεφανίδης Στέφανος


Γέννημα θρέμα της Θεσσαλονίκης, έβαλε στόχο από μικρός να γνωρίσει όλα τα μήκη και τα πλάτη της, μέχρι που κατέβηκε παραλία και από τότε δε λέει να ξεκολλήσει. Θα τον βρείτε να οργώνει τις καφετέριες της Θεσσαλονίκης ή να βρίσκεται μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του λιώνοντας το αγαπημένο του game.

"Expect the bullshit, but never accept it"

Βούλγαρης Ορέστης


Γεννημένος και μεγαλωμένος στην κατά αυτόν «ομορφότερη πόλη της Ελλάδας», τη Θεσσαλονίκη. Φοιτητής νομικής ΑΠΘ στο 4ο έτος πλέον με τεράστιο πάθος για τη σχολή του. Έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος των φοιτητικών του χρόνων σε προσομοιώσεις Ηνωμένων Εθνών και στα ταξίδια (πολλές φορές μαζί). Λάτρης των ήσυχων μαγαζιών και της καλής παρέας με μεγάλη αγάπη για τη μουσική και γενικά τη δημιουργία. Τον εξιτάρει κάθε τι που μπορεί μέσα σε μια στιγμή να τον εντυπωσιάσει και να του φτιάξει τη μέρα!

"Whatever you do in this life, it's not legendary unless your friends are there to see it"

Χριστακίδης Χρήστος


Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Θεσσαλονίκη. Σπουδάζει Δημοσιογραφία στο ΑΠΘ με σκοπό να γίνει αθλητικογράφος-αν τον αφήσουν οι ταινίες και το σινεμά. Μικρός παρακαλούσε τη μητέρα του κάθε Παρασκευή να του νοικιάζει τις βιντεοκασέτες της αγαπημένης του τριλογίας (The Lord of the Rings) για να τις βλέπει όλο το Σαββατοκύριακο. Θα τον βρείτε είτε σε κάποιο σινεμά, ή για καφέ να κάνει καμμένα λογοπαίγνια με την παρέα του με τις ώρες, ή στο Ποσειδώνιο για μονό, είτε κάπου να οργανώνει το επόμενο του ταξίδι.

Favorite Movie:
The Lord of the rings: The two Towers
Favourite Movie Character:
Morton Schmidt (21,22 Jump Street)

"All we have to decide is what to do with the time that is given to us"

Δημήτρης Ράπτης


Ηλεκτρολόγος με αγάπη για τη μουσική. Μαθαίνει, γυρνάει και ποτέ δεν επαναπαύεται. Η αμφισβήτηση είναι αρχή των πάντων. Ετσι, από το Πολυτεχνείο, πετάχτηκε στο Graphic Design, and who knows what else? Σχεδιάζει από ταξίδια μέχρι logo.

Χωρινόπουλος Ορφέας


Μεγάλωσε στην Καβάλα, ωστόσο τα τελευταία 10 χρόνια είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης. Σπουδάζει μηχανολογία στο Πολυτεχνείο, ενώ έμαθε φωτογραφία στην ομάδα της αρχιτεκτονικής σχολής ΦΛΑΣ. Αγαπάει τη φύση, την οδήγηση και τα ταξίδια. Υπερκινητικός και ανήσυχος, πάντα ψάχνει για την επόμενη συγκίνηση. Διάστημα απόσπασης προσοχής χρυσόψαρου. Στόχος ζωής να επισκεφθεί όλα τα μέρη που έχει δει σε φωτογραφίες και να βγάλει δικές του.

"Impossible is nothing Do or do not, there is no try Be water my friend"

Λαδοπούλου Γεωργία


Γέννημα - θρέμμα Θεσσαλονικιά, παρόλο που καταλήγει να περνάει τον περισσότερό της χρόνο στην πρωτεύουσα. Σπουδάζει Οικονομικά και ασχολείται με τη φωτογραφία από το Λύκειο. Music and TV series enthusiast, δεν μπορεί ποτέ να προσδιορίσει τι είδος μουσικής ακούει. Θα τη βρεις είτε με μια φωτογραφική στο χέρι σε κάποιο live, είτε σπίτι της να ζαχαρώνει φωτογραφικές online. Θέλει να ζήσει στο Λονδίνο, but one can only dream.

"But he that sows lies in the end shall not lack of a harvest, and soon he may rest from toil indeed, while others reap and sow in his stead"

Πλάτσικας Παναγιώτης


Μεγάλωσε στο Pretty Castle έξω από τη Θεσσαλονίκη. Σπουδάζει στην Παιδαγωγική Σχολή του Αριστοτελίου και κανείς θα έλεγε ότι είναι το παιδί κουμπί. Ασχολείται με τη μουσική, το graffiti, τη φωτογραφία, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και με ότι άλλο πέσει στα χέρια του. Πιο σπαστικός από κινούμενη καρέκλα με στόχο ζωής... Ποτέ δεν μάθαμε!

"The sky is filled with stars, invisible by day. Henry Wadsworth Longfellow"

See how we work

  • Creativity90%
  • Teamwork96%
  • Research90%
  • Οriginality 100%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close