fbpx
Tv-serious

Οι σειρές που αναμένουμε να επιστρέψουν το 2019

1. Game of Thrones

Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια λίστα αυτή η σειρά – κολοσσός. Μετά από δύο βασανιστικά- για όλους μας- χρόνια η σειρά επιστρέφει για την όγδοη και τελευταία της σεζόν. Στην σεζόν αυτή περιμένουμε με αγωνία να δούμε επεισόδια με μιάμιση ώρα διάρκεια, όπως μας υποσχέθηκαν, πολλαπλά τέλη για να αποφευχθούν τα spoilers και πάνω απ’ όλα την εξιλέωση μας ως θεατές.

2. Peaky Blinders

Μετά την έκρηξη τηλεθέασης της σειράς Peaky Blinders -σε αντίθεση με άλλες σειρές, γνωστοποιήθηκε στην 4η σεζόν το 2017- στο ελληνικό κοινό, και όχι μόνο, δεν μπορούσα να την παραλείψω. Δυστυχώς μαζί με την χαρά της επιστροφής της, σχηματίζεται και η ιδέα πως πλησιάζουμε στο τέλος της, που όπως μαθεύτηκε θα είναι στην 7η  σεζόν.

3. Stranger Things

Σαν από μηχανής θεός λένε κάποιοι πως βγήκε η πρώτη σεζόν του Stranger Things καθώς τους γέμισε τα βράδια με μυστήριο και φαντασία. Με αυτή την αγωνία αναμένουμε τη 3η σεζόν της πολυαγαπημένης σειράς. Γνωρίζουμε πλέον πως θα βγει και 4η  σεζόν, όπως και μεγάλη πιθανότητα για 5η , αν και μετέπειτα δεν θεωρείται πως η σειρά θα έχει μέλλον.

4. La Casa De Papel

Τεράστιος σάλος έγινε φέτος με τις ισπανόφωνες σειρές, γι’αυτό και δεν μπορούσα να μην αναφέρω το La Casa De Papel. Η σειρά επιστρέφει για την 3η της σεζόν αναιρώντας τα αρχικά πλάνα, που ήταν να κρατήσει μία σεζόν, καθώς την αγόρασε το Netflix. Περιμένουμε να δούμε ακόμη πιο έξυπνη πλοκή που θα μας καθηλώσει μπροστά στις οθόνες μας.

5. Sherlock

Η σειρά αυτή βρίσκεται σε αυτό το σημείο για να μας θυμίζει πως, ακόμη, δεν έχει τελειώσει. Με δική μου πρωτοβουλία την βάζω εδώ ώστε να βρίσκεται σαν ένας φάρος ελπίδας για το 2019 και όχι μόνο. Υπήρξαν μερικά spoils για 5η σεζόν χωρίς όμως να υπάρχει κάτι σίγουρο. Ελπίζουμε να δούμε ξανά το δίδυμο Sherlock – Watson σε νέες περιπέτειες. Did you miss me?

6. The Witcher

Το Netflix έκανε μια πολύ σωστή κίνηση στο να φέρει στη ζωή μια σειρά εμπνευσμένη από τα πολύ δημοφιλή παιχνίδια, The Witcher. Αν και γνωρίζουμε όλοι τον Geralt of Rivia από τις ατελείωτες ώρες καψίματος, η σειρά είναι βασισμένη στα βιβλία που προηγούνται χρονικά των παιχνιδιών. Έτσι θα δούμε μια πολύ νεότερη εκδοχή του πρωταγωνιστή μας και το πώς έφτασε να γίνει ο πιο διάσημος κυνηγός τεράτων της επικράτειας. Ελπίζουμε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας.

7. Watchmen

Η ταινία του 2009 μας εισήγαγε στη σκοτεινή πραγματικότητα των Watchmen. Το HBO δημιουργεί μια δική του προσέγγιση στο σύμπαν όπου «Οι υπερήρωες είναι παράνομοι» και μας υπόσχεται και πολλά καινούργια πράγματα, μεταξύ αυτών και νέους χαρακτήρες, χωρίς όμως να λείπει ο σεβασμός στο πρωτότυπο κόμικ του 1986. Μπορεί η ταινία να άφησε γλυκόπικρα συναισθήματα, αλλά αυτό είναι ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα.

8. Brooklyn Nine-Nine

https://www.youtube.com/watch?v=HblwLcAR4r4

Οι φαν της σειράς ζήσαμε μία τεράστια αναστάτωση όταν για λίγες μέρες ανακοινώθηκε από τη Fox πως το show ακυρώνεται. Το ρόλο του σωτήρα της σειράς έπαιξε το κανάλι NBC που το ξαναπήρε στα χέρια του – για όσους δεν γνωρίζουν η σειρά δημιουργήθηκε και πωλήθηκε από το NBC στο Fox. Ακόμη δεν γνωρίζουμε εάν θα είναι η τελευταία σεζόν αλλά ξέρουμε πως θα έχει λιγότερα επεισόδια από τους προγόνους της, 18 έναντι των 22-23.

9. Gotham

https://www.youtube.com/watch?v=E9F59E5ZL1I

To Fox συνεχίζει την απίστευτη ιστορία του Jim Gordon πέρα από τις αντίξοες συνθήκες της τηλεθέασής του. Περιμένουμε να δούμε την τελευταία σεζόν που θα σχηματίζει την παιδική ηλικία του Batman, βλέποντας επιτέλους και τον Bane. Μας έχουν υποσχεθεί αρκετούς νέους κακούς εντός της ιστορίας και προσευχόμαστε πως δεν θα μας απογοητεύσουν. Είμαστε έτοιμοι για τα τελευταία 12 επισόδεια;

10. Lucifer

Κάπου εδώ βλέπουμε την τάση του Fox να κόβει καλές σειρές και άλλα κανάλια να προσπαθούν να τις αναγεννήσουν. Αυτό, λοιπόν, έκανε και το Netflix μετά απο τεράστια καμπάνια του κόσμου με υπέρογκο αριθμό hashtag στο twitter όπως #saveLucifer. Η νέα σεζόν θα έχει μόλις 10 επεισόδια και μας γεμίζει απορίες για το περιεχόμενό της. Μπορεί η Chloe να δουλέψει με τον Διάβολο; Μπορεί να αγαπήσει τον διάβολο;

Featured Photo: Unsplash | @frankokay


0

2 comments

  1. Νομίζω από τη λίστα λείπει το True detective που αν και η δεύτερη σεζόν δεν ήταν τόσο καλή έχουν υποσχεθεί πολλά για τη τρίτη

    1. Ενώ η πρώτη σεζόν του True Detective ήταν απίστευτη, η απογοήτευση της δεύτερης σεζόν ήταν μεγάλη. Ξέρω τι θα κάνουν στην τρίτη σεζόν και πάλι θεώρησα πως σαν σειρά πρέπει να μείνει εντός “επιθεώρησης” . Μακάρι να είχα επιλέξει να κάνω top 15 γιατί υπάρχουν κι άλλες σειρές που φαινομενικά ξεχάστηκαν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *