fbpx
TFC PICKS

5 δώρα για τους ανθρώπους της ζωής σου που αγαπούν το χρώμα

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς χρώμα. Πριν μερικά χρόνια, οι τάσεις μάς προέτρεψαν να κινηθούμε προς τη μίνιμαλ πλευρά των πραγμάτων. Φέτος, όμως, τo χρώμα κυριαρχεί παντού και το έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Σίγουρα έχεις κι εσύ στη ζωή σου ένα άτομο που αγαπά το χρώμα όσο τίποτα άλλο. Για τους ανθρώπους αυτούς τα έντονα χρώματα ισοδυναμούν με ζωντάνια, ενθουσιασμό και όρεξη για ζωή. Ωστόσο, κάποιες φορές, η επιλογή δώρου γι’ αυτούς μπορεί να μοιάζει χαοτική διαδικασία. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε ευκολότερη την κατάσταση και να σου προτείνουμε μερικές ιδέες για δώρα γεμάτα χρώμα.

Χειροποίητα κασπώ για φυτά με χρώματα της επιλογής σου

Πρόκειται για μία προσιτή και οικονομική λύση, ειδικά για τα άτομα της παρέας που είναι κατ’εξοχήν “φυτο-γονείς”. Το καλό με τα κασπώ είναι πως έχεις δύο επιλογές: είτε να ετοιμάσεις τα δικά σου, είτε να βρεις αυτά που θες στην αγορά. Αν προμηθευτείς μερικά απλά κασπώ, μπορείς να διαλέξεις τα χρώματα της επιλογής σου και να δημιουργήσεις ό,τι θες, όπως το θες. Αν δεν έχεις το χρόνο ή απλά δεν “πιάνουν τα χέρια σου” σε αυτά, μπορείς να δεις τι έχουν ετοιμάσει για σένα οι μικρές ελληνικές επιχειρήσεις, όπως το Serene Home.

Διακοσμητικά πόστερ για το σπίτι

Οι άνθρωποι που αγαπούν το χρώμα, συνήθως το αγαπούν σε όλες του τις εκφάνσεις. Κυρίως, προτιμούν να βάζουν χρώμα στο σπίτι ή γενικά σε χώρους όπου περνούν πολύ χρόνο. Έτσι κι εσύ μπορείς να επιλέξεις για δώρο κάποιο πόστερ, είτε από ταινία, είτε κάτι πιο αφηρημένο, που θα γεμίσει κάποιον τοίχο με χρώμα. Σου λέμε με σιγουριά πως οι φιλ@ σου θα ενθουσιαστούν.

Ένα fashion, παιχνιδιάρικο κομμάτι με μοναδικά patterns

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ αποτελούν πάντοτε σταθερή λύση για κάποιο δώρο που θες να κάνεις. Όταν όμως πρόκειται για ρούχα και αξεσουάρ με χρώμα και δικό τους χαρακτήρα θα εμπιστευτείς σίγουρα το brand Adelie Pengu. H Mυρτώ σχεδιάζει τα πιο διασκεδαστικά patterns που σου φτιάχνουν τη διάθεση με την πρώτη ματιά. Όλα τα κομμάτια στο Adelie Pengu είναι unisex, σχεδιάζονται και ράβονται στην Ελλάδα και δείχνουν το δρόμο προς την ηθική και βιώσιμη μόδα. Σε προκαλούμε να ρίξεις μία ματιά στη φετινή συλλογή που θυμίζει ζωολογικό κήπο και να διαλέξεις το αγαπημένο σου fashion κομμάτι. Πάμε στοίχημα πως διαλέγοντας δώρο για κάποιον δικό σου άνθρωπο, θα πάρεις κάτι και για σένα!

Ένα journal/σημειωματάριο με πολύχρωμο εξώφυλλο

Αν πάλι ψάχνεις το απόλυτα πρακτικό δώρο, τότε ψάχνεις ένα καλό journal, ημερολόγιο ή σημειωματάριο. Ήδη στην αγορά υπάρχουν αυτά που ξεκινούν από τον Σεπτέμβρη κάθε έτους, αλλά και αυτά που διαρκούν από Ιανουάριο σε Ιανουάριο. Το καλό με αυτή την αγορά είναι ότι έχεις πάντοτε επιλογές σε χρώματα και σχέδια. Το μόνο που έχεις να προσέξεις είναι το εσωτερικό να είναι λειτουργικό και να βοηθά στην οργάνωση της καθημερινότητας ή να εμπνέει την καταγραφή των σκέψεων.

Ένα silk μαντήλι με έντονα χρώματα

Τέλος, αν έχεις εξαντλήσει τα προηγούμενα χρόνια όλα τα παραπάνω δώρα, θα στραφείς σε μία εναλλακτική επιλογή. Ένα μεταξωτό μαντήλι, Made in Greece, είναι τόσο ιδιαίτερο όσο και τα patterns του. Εμείς τα αγαπημένα μας τα έχουμε βρει στο Pegasus Silk, ένα ελληνικό brand που επίσης ακολουθεί όσα επιτάσσει η ηθική και βιώσιμη παραγωγή. Με μία πρώτη ματιά καταλαβαίνεις πως τα μαντήλια του Pegasus Silk εμπνέονται από τις τέχνες και την ελληνική μυθολογία. Μετά έρχεται το δύσκολο κομμάτι, αυτό της επιλογής. Ό,τι κι αν επιλέξεις πάντως, μπορείς να είσαι σίγουρ@ για την ποιότητα και τη διάρκεια του στο χρόνο.

2

Leave a Reply

Your email address will not be published.