Νόμιζες ότι τα έχεις δει όλα; Κι όμως όχι! Η Θεσσαλονίκη μας είναι γεμάτη εκπλήξεις και στις 9 Απριλίου μπορείς να απολαύσεις παγωτό δωρεάν.
Πως και γιατί;
Κάθε φορά που απολαμβάνεις μια μπάλα Ben & Jerry’s, δείχνεις πόσο το αγαπάς! Ο τρόπος να σου δείξει η Ben & Jerry’s πόσο αγαπάει εσένα είναι η Free Cone Day! Σημείωσε την ημερομηνία στο ημερολόγιό σου ( 9 Απρίλη), πες το στους φίλους σου και ξεκίνα για το κοντινότερο μαγαζί με παγωτό! Μέχρι τότε, ας ξαναθυμηθούμε την ιστορία αυτής της ανεπίσημα επίσημης παγκόσμιας γιορτής!

Το 1979 διοργανώθηκε η πρώτη δωρεάν μέρα παγωτού Ben & Jerry’s! Ήταν ο τρόπος της Ben & Jerry’s να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη που έδειξε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας σε ένα ανακαινισμένο βενζινάδικο στο Burlington, στο Vermont.
Στις 18 Απριλίου του 2000 γιορτάστηκε η πρώτη Παγκόσμια μέρα δωρεάν παγωτού! Η Ben & Jerry’s ένωσε τον κόσμο με ειρήνη, αγάπη και παγωτό, καθιερώνοντας παγκοσμίως αυτή τη μέρα γιορτής!
Το 2015 δόθηκαν παραπάνω από 1.000.000 μπάλες Ben & Jerry’s παγκοσμίως. Μιλάμε για πολύ παγωτό!
Μην χάνεις χρόνο! Πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι τις απαντήσεις στις δύσκολες αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις: Ποια γεύση θα διαλέξεις; Ποιος θα έρθει μαζί σου;
Για όλες τις πεντανόστιμες λεπτομέρειες ή για να βρεις ένα από τα scoop shop που βρίσκονται κοντά σου και συμμετέχουν στο Free Cone Day, δες παρακάτω τις πληροφορίες:
Αθήνα
Πλατεία Συντάγματος
Ρόδος – Royo Κατάστημα Ρόδου
Πλατεία Εβραίων Μαρτύρων 47, Παλαιά Πόλη
Κρήτη – Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου 3, Ηράκλειο
Θεσσαλονίκη – Seven2Seven
Αρμενοπούλου 24 (κέντρο – περιοχή Ροτόντα)
Θεσσαλονίκη – Seven2Seven
Βασιλίσσης Όλγας 191

