CultureTV Series

Οι editors του TFC Magazine μοιράζονται τις σειρές που bingάρουν τα ζεστά μεσημέρια του καλοκαιριού

Το σκεπτικό είναι πολύ απλό. Οι εξεταστικές τρέχουν, θάλασσα δεν προλαβαίνουμε να πάμε, άρα κάπως πρέπει να πούμε ότι χαλαρώνουμε κι εμείς. Την ώρα της ημέρας που έχει την περισσότερη ζέστη, δηλαδή το μεσημέρι, αν προσπαθήσεις να διαβάσεις θα δεις λίγους καπνούς να βγαίνουν από το κεφάλι σου. Αυτό είναι δείγμα να σταματήσεις και να βάλεις την αγαπημένη σου σειρά να παίζει.

Εμείς το συζητήσαμε λίγο μεταξύ μας κι έτσι σαν editors του TFC μοιραζόμαστε μαζί σου όλες εκείνες τις σειρές που μας κρατούν συντροφιά τα ζεστά μεσημέρια του καλοκαιριού.

Queer Eye, 5η σεζόν, γιατί αγαπάμε 5 fabulous queens και είναι ιδιαίτερα αναζωογονητικό έως και αναγκαίο να βλέπεις τον έντονο συναισθηματισμό και την αγάπη με την οποία οι Fab 5 αλλάζουν τις ζωές των ανθρώπων.

Γεωργία Λαδοπούλου

Για να μην ομολογήσω δημοσίως ότι το μόνο που με ξεκουράζει απο εξεταστική και πρόβες σερί είναι ο “Εφιάλτης στην Κουζίνα“, θα πω το Politician.

Άγγελος Κουρέπης

Αν παραδεχτώ δημοσίως ότι αποφάσισα για πρώτη φορά να δω Friends πιάνεται;

Νεφέλη Γκικογλου

Summertime γιατί η Coco Rebecca Edogamhe με το παρεακι της με μεταφέρει στο απόλυτο Italian dream και γιατί αν δεν κάνω τώρα εξάσκηση τα ιταλικά μου, πότε;

Καλλιόπη Χρυσανίδου

Εγώ θα bingάρω σίγουρα το Normal People που δεν έχω δει ήδη μόνο επειδή έχω τον ψυχαναγκασμό να διαβάσω το βιβλίο πρώτα, αλλά έχω μπει στον πειρασμό ήδη πολλές φορές. Γενικά, Ιρλανδία και ρομαντισμός ακούγεται υπέροχος συνδυασμός για οποιαδήποτε εποχή, πόσο μάλλον καλοκαίρι.

Νάντια Κουκαρούδη

Στην ουσία, όλοι Normal People θα βλέπουμε στο repeat, άσχετα που δε το παραδεχόμαστε

The Office UK γιατί αγαπώ Ricky Gervais και τόσα χρόνια έχω βολευτει με την Αμερικανική εκδοχή του Carell. Επίσης θα φάει σίγουρο κόψιμο λόγω political correctness, οπότε οριακά προλαβαίνω.

Χρήστος Χριστακίδης

Το Mrs America ανταγωνίστηκε τα Killing Eve και Νormal People στην προσωπική μου μεσημεριανή ζώνη τηλεθέασης. Κέρδισε για την μπόλικη 70s αισθητική του και τη σχετική με τις φεμινιστικές διεκδικήσεις αφήγησή του. Κι ας μην ξεχνάμε την Cate Blanchett!

Σοφία Ζουλούμη

Μέσα απ’την τεράστια watchlist που με χαώνει απίστευτα, μάλλον θα τσιμπήσω το πιό άκυρο και θα πω Doom Patrol. Ο δεύτερος του κύκλος βγαίνει αυτή τη στιγμή και θέλω να βασανίζομαι.

Σοφία Ορφανίδου

Never Have I Ever, γιατί όταν κλαις και γελάς ταυτόχρονα ξέρεις ότι αυτό που βλέπεις είναι πολύ καλό.

Φανή Σοφιανού

Ήρθε η ώρα για όλα εκείνα τα 34 επεισόδια του Insecure της Issa Rae να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στην καρδιά και την καθημερινότητά μου.

Μαρίνα Ζιγνέλη
3
Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *