fbpx
TFC PICKS

Cat with Hat: Τα κυκλαδίτικα φυσικά προϊόντα περιποίησης που αξιοποιούν τους θησαυρούς της φύσης

Αυτό το διάστημα πέρασες αρκετό καιρό με τον εαυτό σου, γι’ αυτό πρέπει να κατάλαβες ότι του αξίζουν μόνo τα καλύτερα. Αν δεν το είχες αναλογιστεί μέχρι σήμερα, μάλλον ήρθε αυτή η ώρα. Πώς, λοιπόν, θα ξεκινήσεις μια καλύτερη αυτό-φροντίδα; Φυσικά από τα προϊόντα περιποίησης. Τι καλύτερο από τη χρήση φυσικών προϊόντων χωρίς αντίκτυπο στο περιβάλλον, που ξέρεις πόσο πολύ αγαπάμε και στηρίζουμε εδώ στο TFC Magazine. Γι’ αυτό ανακαλύψαμε και δοκιμάσαμε τα προϊόντα περιποίησης της εταιρείας Cat with Hat.

Ο ξεχωριστός αέρας του Cat with Hat

Ένα χόμπι για την παραγωγή καλλυντικών κατέληξε να γίνει η αγάπη για παραγωγή φυσικών θησαυρών. Αφορμή στάθηκε η παραγωγή μελισσοκομικών προϊόντων μιας μικρής οικογενειακής επιχείρησης, καθώς τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνταν αρχικά ως πρώτες ύλες. Έτσι, λοιπόν, συνδυάστηκαν και εμπλουτίστηκαν οι γνώσεις γύρω από την κοσμητολογία και τους θησαυρούς της φύσης για την παραγωγή των προϊόντων του Cat with Hat.

Aπό το 2016, το φυσικό κατάστημα βρίσκεται μέσα στα σοκάκια της Κύθνου. Η αυθεντικότητα, η φύση και ο αέρας του νησιού έχει αφήσει το δικό του στίγμα στα προϊόντα. Αν επισκεφθείς το φυσικό κατάστημα, θα δεις το μοναδικό design και την ζεστασιά των ανθρώπων -να ακούν μουσική ανάμεσα στα λουλούδια- που θα φροντίσουν να σε περιποιηθούν για να διαλέξεις το κατάλληλο προϊόν. Με τον ίδιο τρόπο θα σε φροντίσουν αν επιλέξεις να κάνεις και τις αγορές σου ηλεκτρονικά.

Ποια είναι η φιλοσοφία του Cat with Hat;

Η δημιουργία και η αγάπη για φροντίδα χαρακτηρίζουν το Cat with Hat. Πρόκειται για μια επιχείρηση που στηρίζει Έλληνες παραγωγούς και σέβεται την φύση και τον άνθρωπο. Βασικός στόχος της είναι η παραγωγή φυσικών προϊόντων υψηλής ποιότητας με πλήρη διαφάνεια της δημιουργίας τους. Θα βρεις μια πληθώρα προϊόντων περιποίησης και καλλυντικών –body creams, body scrubs, body mists, σαπούνια και αξεσουάρ. Όλα είναι φτιαγμένα από φυσικά συστατικά που ενισχύουν θεραπευτικά τον οργανισμό χωρίς παρενέργειες. Βασικό μέλημα είναι η δημιουργία προϊόντων στα οποία οι πρώτες ύλες δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα και δεν είναι βλαβερές στο περιβάλλον.

Τι είναι η “μέθοδος ψυχρής σαπωνοποίησης”;

Η ομάδα του Cat with Hat μάς μιλά για τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου παραγωγής σαπουνιών:

Το θετικό στη μέθοδο αυτή είναι πως το ελαιόλαδο και τα υπόλοιπα έλαια ή βούτυρα αντιδρούν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και δεν θερμαίνονται με αποτέλεσμα να μην καταστρέφονται τα πολύτιμα συστατικά τους, αντιθέτως τα διατηρούν αναλλοίωτα και μεταφέρουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Κάτι εξίσου σημαντικό είναι πως η φυσική γλυκερίνη που παράγεται κατά την σαπωνοποίηση, παραμένει στο σαπούνι (σε αντίθεση με άλλες μεθόδους ), κάνοντας το μαλακό και εξαιρετικά φιλικό για την φροντίδα του δέρματος.

Ποιος είναι ο “γάτος με καπέλο”;

Όπως μπορεί ήδη να έχεις μαντέψει, το όνομα είναι εμπνευσμένο από τους ήρωες που συναντάμε στα παραμύθια. Η Ελένη, ο άνθρωπος πίσω από το Cat with Hat, αναζητώντας το κατάλληλο όνομα για το brand της φαντάστηκε τον γάτο της, σαν ήρωα ενός παραμυθιού, να φοράει το καπέλο του και να προτρέπει όλους εμάς να ταξιδέψουμε σε μέρη με όμορφες μυρωδιές, χρωματιστές δημιουργίες και φίλτρα ομορφιάς, θυμίζοντάς μας πάντα να αγαπάμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας!

Οι συσκευασίες των προϊόντων είναι φιλικές προς το περιβάλλον και σίγουρα δεν μπορείς να αγνοήσεις την πανέμορφη συσκευασία με τον γάτο που τον πλαισιώνουν τα αρχικά CH. Το design των συσκευασιών είναι τόσο χαριτωμένο και χαρακτηριστικό που θα σε κάνει να θυμάσαι τον γάτο για καιρό. Και φυσικά, όλη η διαδικασία του packaging, τα βαζάκια, τα καρτελάκια, τα κουτιά, γίνονται με αγάπη και πολλή φροντίδα.

Μια τυπική μέρα στο Cat with Hat

Αυτό είναι το πιο όμορφο σε επιχειρήσεις που είναι αυτοδημιούργητες και μοναδικές: κάθε μέρα στη δουλειά είναι ξεχωριστή! Κι αυτό μας το επιβεβαιώνει το Cat with Hat. Την ημέρα της παραγωγής θα βρεις τον γάτο ανάμεσα σε καζάνια, υλικά και ευχάριστες μυρωδιές στην παραγωγή των προϊόντων. Άλλες μέρες μέσα θα τον βρεις στο μαγαζί να ξεσκονίζει τα ράφια ακούγοντας μουσική και τακτοποιώντας τα βαζάκια και άλλες να τυλίγει και να περιποιείται τις συσκευασίες με πολύχρωμα κουτάκια και κορδέλες.

Ένα άρωμα, πολλές αναμνήσεις

Αν σκρολάρεις στο e-shop του Cat with Hat θα δεις τα πιο δημιουργικά ονόματα για τα προϊόντα. Ωστόσο, αυτό που θα θυμάσαι για καιρό, αφού κάνεις δικό σου ένα προϊόν, είναι το άρωμα. Τα αρώματα συνδυάζονται με αναμνήσεις και το Cat with Hat το ξέρει καλά αυτό. Έτσι, έχει επιλέξει προσεκτικά τα αρώματα των προϊόντων. Για παράδειγμα, αν σου αρέσει κάτι ανάλαφρο και δροσερό, διάλεξε ένα κρύο άρωμα, όπως το Green Tale. Αν πάλι είσαι πιο κοντά σε γλυκές μυρωδιές, επίλεξε ένα ζεστό άρωμα, όπως το Honey Dreams. Σημαντικό είναι ότι όλα τα τα αρώματα που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα από τους αρμόδιους φορείς και δεν περιέχουν αλλεργιογόνα.

Ανακάλυψε περισσότερα για τα προϊόντα στο e-shop του Cat with Hat, καθώς ο αγαπημένος γάτος ετοιμάζει 4 νέα προϊόντα που θα μοιραστεί σύντομα μαζί μας!

15
Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *