fbpx
CURRENT OBSESSIONS

H AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT επαναπροσδιορίζει την έννοια της αυθεντικής και φυσικής ομορφιάς

Σε μία εποχή που προσπαθείς διαρκώς να αλλάξεις τις καθημερινές συνήθειές σου και να στραφείς προς βιώσιμες επιλογές σε όλα τα επίπεδα, συχνά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Οι επιλογές πλέον ολοένα και αυξάνονται κι εσύ πρέπει να είσαι σε θέση να διαβάζεις σωστά τις ετικέτες και να ξέρεις τι μπορείς να εμπιστευτείς. Η περιποίηση και το καθημερινό self-care δεν εξαιρούνται από τον συγκεκριμένο κανόνα. Γι’αυτό αξίζει σήμερα να γνωρίσεις την Authentic Beauty Concept, ένα νέο premium, ολιστικό και vegan beauty brand που πηγαίνει την περιποίηση των μαλλιών ένα βήμα παρακάτω.

Η Authentic Beauty Concept πιστεύει στην αυθεντικότητα της ομορφιάς χωρίς φίλτρα

Πόσο εύκολο είναι άραγε για ένα beauty brand να επαναπροσδιορίσει τους όρους της αυθεντικής και φυσικής ομορφιάς; Στην Authentic Beauty Concept τα πράγματα μοιάζουν αρκετά ξεκάθαρα. Οι άνθρωποι του brand ξέρουν πολύ καλά πως η ομορφιά δεν γνωρίζει κανόνες και πως η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας.

Τα προϊόντα της Authentic Beauty Concept έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα τη φροντίδα του ατόμου. Όταν εντάσσονται στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς, μας βοηθούν να επιτύχουμε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Παράλληλα, στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια της Authentic Beauty Concept και στα χέρια των ειδικών έχουμε τη δυνατότητα να βιώσουμε μία εξατομικευμένη εμπειρία περιποίησης, που δημιουργούν το πλαίσιο για υπέροχα μαλλιά.

Πρόκειται για ένα brand που διαρκώς εξελίσσεται και θέλει να ανταποκρίνεται πλήρως στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του ατόμου. Έτσι, κάθε επιμέρους συστατικό των προϊόντων έχει επιλεχθεί με βάση τη συγκεκριμένη φιλοσοφία: ό,τι αφήνουμε εκτός είναι εξίσου σημαντικό με ό,τι συμπεριλαμβάνουμε.

Η sustainable ταυτότητα της Authentic Beauty Concept

Οι συνθέσεις των προϊόντων της Authentic Beauty Concept είναι vegan, χωρίς σιλικόνες, sulfates ή τεχνητές χρωστικές ουσίες. Η ίδια προσοχή και φροντίδα έχει δοθεί και στον σχεδιασμό των συσκευασιών, καθώς το brand υποστηρίζει έμπρακτα την άποψη πως δεν έχει σημασία μόνο το περιεχόμενο.

Όλα τα δοχεία και τα μπουκάλια των προϊόντων κατασκευάζονται από 80% ανακυκλωμένο μετά τη χρήση πλαστικό PCR. Αυτό στην πράξη σημαίνει πως το συγκεκριμένο πλαστικό προέρχεται από πλαστικά αντικείμενα, π.χ. μπουκάλια, που στο παρελθόν είχαν απορριφθεί και ανακυκλωθεί. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να εξοικονομηθούν έως και 25 τόνοι παρθένου πλαστικού σε 1 εκατομμύρια προϊόντα ετησίως.

Οι συγκεκριμένες συσκευασίες είναι φυσικά ανακυκλώσιμες και επαναχρησιμοποιούμενες, ωστέ μετά τη χρήση τους είτε να χρησιμοποιηθούν δημιουργικά για κάποιον άλλο σκοπό, είτε να ανακυκλωθούν εκ νέου για την παραγωγή νέων προϊόντων. Έτσι, η Authentic Beauty Concept αποσκοπεί στο να συμβάλλει σε μία κυκλική οικονομία και πορεύεται με ενσυνειδητότητα για την προστασία του πλανήτη.

Οι σειρές προϊόντων της Authentic Beauty Concept

Στην Authentic Beauty Concept θα βρεις 5 σειρές προϊόντων που καλύπτουν κάθε ανάγκη των μαλλιών σου, μία συλλογή με προϊόντα styling, καθώς και μία συλλογή για σώμα, πρόσωπο και μαλλιά. Όπως ίσως φαντάζεσαι, εμείς τις δοκιμάσαμε μία προς μία, ώστε να ανακαλύψουμε τις ευεργετικές ιδιότητες τους αλλά και να καταλήξουμε στις αγαπημένες μας.

Κάθε ανάγκη των μαλλιών σου έχει συνδυαστεί με ένα ξεχωριστό άρωμα που θα κάνει την εμπειρία περιποίησης μοναδική. Για παράδειγμα, αν έχεις βαμμένα μαλλιά και θέλεις να προστατέψεις το χρώμα από την φθορά, η σειρά GLOW και το άρωμά της θα σου θυμίσουν τον φούρνο της γειτονιάς σου, και συγκεκριμένα άρωμα φρέσκου ψωμιού με χουρμά και κανέλα, που δημιουργούν μία υπέροχη, cozy αίσθηση.

Τώρα το καλοκαίρι, τα μαλλιά σου χρειάζονται περισσότερη ενυδάτωση από ποτέ, γι’αυτό λογικά θα στραφείς στη σειρά HYDRATE, η οποία με το δροσερό άρωμα του μάνγκο και του βασιλικού κλείνει το καλοκαίρι στις συσκευασίες της. Και από Σεπτέμβρη, όταν πια τα μαλλιά σου θα χρειάζονται μία ολοκληρωμένη φροντίδα επανόρθωσης, μπορείς να επιλέξεις τη σειρά REPLENISH με εκχυλίσματα σφενδάμου και ελαιοκάρυδου που θα επαναφέρουν τη λάμψη στα μαλλιά σου. Μην ξεχνάς, ότι για σένα που έχεις λεπτή τρίχα υπάρχει και η σειρά AMPLIFY με πράσινο τσάι που θα ανανεώσει άμεσα την εμφάνιση των μαλλιών σου.

Η κοινότητα της Authentic Beauty Concept

Πρόκειται για ένα κίνημα κομμωτών, καλλιτεχνών και ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο όραμα και τις ίδιες πεποιθήσεις για την αυθεντική και φυσική ομορφιά. Αν θες, λοιπόν, να ανακαλύψεις κι εσύ αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, με ανθρώπους που σέβονται τον πραγματικό σου εαυτό, αναζήτησε τα κομμωτήρια που συνεργάζονται με την Authentic Beauty Concept.

Ανακάλυψε το Authentic Beauty Concept
Website | Instagram

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *