fbpx
Tv-serious

Οι αγαπημένοι μας fictional χαρακτήρες

Αποφασίσαμε κι εμείς σαν μια αγαπημένη ομάδα εδώ στο TFC Magazine, μετά από μια μεγάλη προσπάθεια, να ξεχωρίσουμε και να συγκεντρώσουμε τους αγαπημένους μας χαρακτήρες σε ένα σύντομο Top 10. Στόχος μας είναι να ταυτιστείτε, να συμπληρώσετε αλλά και να διαφωνήσετε με εμάς.

1. Sherlock

https://media.giphy.com/media/3o6ZsSkiTwpqhwey08/giphy.gif

Από κανένα top 10 δεν θα μπορούσε να λείψει ο Benedict Cumberbatch στον ρόλο του Sherlock, στην ομώνυμη σειρά. Η μεθοδικότητά του, η ευφυΐα του και ο αλλοπρόσαλλος τρόπος του είναι τα χαρακτηριστικά που μας κάνανε να τον αγαπήσουμε. Είναι ο high functioning sociopath της καρδιάς μας.

2. Jax Teller

Αποτέλεσμα εικόνας για jax teller gif

Ο Jax Teller, που υποδύεται ο Charlie Hunnam, πρωταγωνιστής της σειράς Sons Of Anarchy πήρε με την αξία του μία θέση στη λίστα αυτή. Ο οξύθυμος χαρακτήρας του, παράλληλα με την οξυδέρκειά του αλλά και την αφοσίωση στους συντρόφους του τον καθιστά έναν από τους πιο δυναμικούς χαρακτήρες που έχουμε δει. Μην ξεχνάμε βέβαια και τη γοητεία που προκαλεί ένας όμορφος χαρακτήρας σε μια σειρά τέτοιου είδους.

3. Terry Jeffords

Αποτέλεσμα εικόνας για terry jeffords gif

Τον αγαπάμε όσο αγαπάει τις τιράντες και το γιαούρτι του. Ο Terry Crews, a.k.a. Terry Jeffords, είναι ένα συνονθύλευμα «ανδρισμού» και κωμωδίας. Ένας από τους πρωτοπόρους του χώρου προκαλεί θερμά συναισθήματα σε κάθε του σκηνή στο Brooklyn Nine-Nine.

4. Cersei Lannister

Αποτέλεσμα εικόνας για cersei lannister  gif

Shame, shame, shame. Ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους χαρακτήρες του Game of Thrones που παραδόξως έχει πάρει με το μέρος της ένα μεγάλο μέρος του κοινού. Η Lena Headey, a.k.a. Cersei Lannister, παρουσιάζεται σαν ένας δυναμικός αλλά απόμακρος χαρακτήρας, όμως παρόλα αυτά δεν χάνει το γήινο στοιχείο της, το οποίο μας φέρνει και πιο κοντά της.

5. Walter White “Heisenberg”

Αποτέλεσμα εικόνας για walter white  gif

Μια ιδιοφυΐα με κίνητρο την τελειομανία, τον εγωισμό και την απληστία. Η εξέλιξή του στο Breaking Bad γίνεται με τέτοιο τρόπο που τυλίγει και κρατάει τον θεατή σε αγωνία σε κάθε επεισόδιο. Ο Bryan Lee Cranston, a.k.a. Walter White, παρουσιάζεται σαν ένα κύμα ματαιοδοξίας που δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να επιτύχει τον σκοπό του.

6. Wes Gibbins

Αποτέλεσμα εικόνας για wes gibbins  gif

Βασικός χαρακτήρας του How To Get Away With Murder που έχει μία από τις πιο ιδιαίτερες εξελίξεις χαρακτήρα σε σειρά. Ο Alfred Enoch, a.k.a. Wes Gibbins, μπαίνει στις ζωές μας ως ένας απλός φοιτητής νομικής, κάτι που τον καθιστά άμεσα “ταυτίσιμο”. Η σειρά όμως αλλάζει τα σχέδιά μας για τον πρωταγωνιστή κάτι που τον κάνει ακόμη πιο αγαπητό και ενδιαφέρον.

7. Sergio Marquina “El Profesor”

Αποτέλεσμα εικόνας για el profesor gif

Ένας ήρωας που είναι δύσκολο να μην αγαπήσουμε. Ο Álvaro Morte, a.k.a. El Profesor, παίζει ένα χαρακτήρα που είναι δύσκολο να μην ερωτευτείς. Παρουσιάζεται στο La Casa De Papel ως ένας άνθρωπος με άνω του μετρίου ευρηματικότητα και μεγάλη αγάπη προς τη μάθηση. Πάντα έτοιμος για οποιαδήποτε αλλαγή στα σχέδιά του προκαλεί θαυμασμό με κάθε ευκαιρία.

8. Aria Montgomery

Αποτέλεσμα εικόνας για Aria Montgomery gif

To alternative κορίτσι στην παρέα της Alison με τεράστια αγάπη για την τέχνη. Η Lucy Hale, a.k.a. Aria Montgomery, είναι βασικός πυλώνας του Pretty Little Liars καθώς συγκρατούσε την Alison. Υποδύεται φανταστικά το έντονο δράμα που περνάει μέσα της μια έφηβη κοπέλα και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που την αγαπάει το γυναικείο κοινό.

9. Fleabag

Αποτέλεσμα εικόνας για fleabag gif

Η Phoebe Waller-Bridge, η αλλιώς Fleabag, πρωταγωνιστεί στην ομώνυμη σειρά ζώντας ένα κωμικό δράμα στην καθημερινότητά της. Χρησιμοποιεί το απαράμιλλο χιούμορ της σαν ασπίδα για την πραγματικότητα κάτι που μας κάνει να ταυτιστούμε άμεσα μαζί της . Ο χαρακτήρας της ξετυλίγεται σε πλαίσια τρομακτικού ρεαλισμού. Έχει άμεση επίδραση στον θεατή, καθώς οι ερωτήσεις που κάνει μοιάζουν κατευθυνόμενες στο κοινό.

10. Castiel

Αποτέλεσμα εικόνας για castiel gif

Ο φύλακας άγγελος των πρωταγωνιστών του Supernatural ανήκει και αυτός στη λίστα. Ο Castiel, τον οποίο υποδύεται ο Misha Collins, καταφέρνει να συνδυάσει έναν καλοφτιαγμένο, σοβαρό χαρακτήρα σειράς δράσης/φαντασίας με έναν κωμικό χαρακτήρα του «απροσάρμοστου πνευματικού όντος», ο οποίος δημιουργεί αστείες παρεξηγήσεις χωρίς να καταλαβαίνει γιατί.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *