fbpx
Blog

5+1 New Year’s Resolutions που ποτέ δεν πραγματοποιήσαμε

Πριν αλλάξει η χρονιά, ψάχνεις γκι, γυρνάς ανάποδα το εσώρουχο -κατά προτίμηση κόκκινο-, φοράς ολοκαίνουρια ρούχα -γιατί μην μας βρει ο νέος χρόνος με περσινά- αλλά προσοχή εδώ γιατί απαγορεύεται να φορέσεις καινούρια παπούτσια.

Η ώρα είναι 00.01, σπάμε το ρόδι, παίρνουμε αγκαλιά μία εικόνα και κάνουμε ποδαρικό στο σπίτι -προσοχή, χτυπώντας την πόρτα όχι με κλειδί- ενώ αν θες να αποφύγεις τους οικογενειακούς καβγάδες, η λύση είναι μόνο μία, τοποθέτησε τα παπούτσια κάτω από το κρεβάτι με αντίθετη φορά.

Μήπως και τα New Year’s Resolutions, έχουν περάσει πλέον και αυτά στη λίστα των εθίμων; Σου βρήκαμε τα 5 πιο δημοφιλή που δεν λείπουν σχεδόν από καμία λίστα που σέβεται τον εαυτό της.

new years what GIF

1. Θα ξεκινήσω γυμναστήριο/διατροφή

Μετά από ένα δεκαπενθήμερο ασταμάτητης λαιμαργίας, όπου τόνοι φαγητού καταναλώθηκαν σε κάθε τους μορφή, είτε γλυκών, είτε αλμυρών εδεσμάτων, έρχεται η στιγμή που ανεβαίνεις στη ζυγαριά, κοιτάς κάτω και η ένδειξη “Δεν θες να ξέρεις” κάνει την εμφάνισή της. Θα ξεκινήσω διατροφή, λες, από τον νέο χρόνο… μάλλον το 2020 πάλι.

2. Θα κόψω το κάπνισμα

Ζούμε στην Ελλάδα του 2019 πλέον, όπου τα τσιγάρα, σε πολύ μικρά χρονικά διαστήματα ακριβαίνουν και φτάνεις σε σημείο να πεις να πάρω μία μπλούζα ή καπνό; Κάθε χρόνο αναλογίζεσαι πόσα λεφτά τρως και ότι σίγουρα εαν τα μάζευες θα πήγαινες ένα ωραιότατο ταξίδι στο Μαρόκο. Και την τελευταία βδομάδα του Ιανουαρίου το ίδιο σκέφτεσαι και ανάβεις τσιγάρο.

new year work GIF

3. Θα πάρω πτυχίο

Είναι τόσο λεπτό το συγκεκριμένο και πονάει επίσης τόσο, που δεν ήμουν σίγουρη εαν είναι καλό ή όχι να το προσθέσω στη λίστα. Να σου θυμίσω απλά να μην ξεχάσεις να κάνεις δήλωση μαθημάτων και ότι έρχεται εξεταστική. Σίγουρα μην κάνεις το λάθος να πεις στους γονείς σου ότι φέτος αποφάσισες να ορκιστείς, άστο για μία όμορφη έκπληξη.

4. Θα είμαι πάντα στην ώρα μου στα ραντεβού

Το καλό είναι ότι πραγματικά το πιστεύεις, το κακό είναι ότι ειδικά εμείς οι πολυάσχολοι, σίγουρα θα συνεχίσουμε να αργούμε, να βρίσκουμε δικαιολογίες και κάθε παραμονή πρωτοχρονιάς να λέμε “Δεν πρόκειται να αργήσω ξανά, θα είμαι απίκο” και οι φίλοι μας να γελάνε -ενώ κλαίνε μέσα τους.

5. Θα κοιμάμαι όσο χρειάζομαι

Δηλαδή ακριβώς 7μιση ώρες. Μία που το λες, μία που το γράφεις και μία που πέφτεις πάλι στην αγκαλιά του Μορφέα, χαμογελώντας που κατάφερες πάλι να κλείσεις και τα 26 snoozes χωρίς να χάσεις την όρεξή σου για ύπνο.

+1 Φέτος θα τηρήσω τη λίστα μου

Στο λέω από τώρα, δεν θα τηρήσεις τη λίστα ούτε κατά το ήμισυ, αλλά that’s okay! Τα New Year’s Resolutions είναι τρομερά σημαντικά, καθώς σου επιτρέπουν να ανατρέξεις σε στιγμές της ζωής σου, να δημιουργήσεις μία λίστα πραγμάτων που πρέπει να δουλέψεις και να κατανοήσεις τι σου έδωσαν αυτές οι 365 μέρες. Αυτή η διαδικασία, κατά την οποία δίνεις στον εαυτό σου χώρο, κάνεις ένα βήμα πίσω και κοιτάς τη ζωή σου ως εξωτερικός παρατηρητής είναι η πιο σημαντική. Κατανοείς πόσο σημαντικοί είναι οι άνθρωποι στη ζωή σου, τι έχεις καταφέρει, τι δεν έχεις καταφέρει, τι κέρδισες και τι έχασες.

Το 2019 θα είναι ακόμα πιο όμορφο, γιατί κάθε χρόνος μας αφήνει λίγο πιο όμορφους

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *