fbpx
Events

Μια ροζ κορδέλα στον καφέ σας | Pink Ribbons @TOMS

Συντάκτριες: Τσολακίδου Αγγελική/ Σταυρίδου Έφη

 

Ξυπνάς. Έχεις μάθημα ή πρέπει να τρέξεις να πας για δουλειά. Θέλεις καφέ.

Τελειώνεις από τη δουλειά ή κουράστηκες στο μάθημα. Θέλεις καφέ.
Περπατάς στην παραλία ή κάνεις βόλτα στην αγορά. Πού είναι ο καφές; 

Καλώς ή κακώς ο καφές και η ιδεολογία πίσω από το ποτήρι στο τραπέζι ή το take away είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας. Μας αρέσει και το στηρίζουμε. Φανταστείτε, λοιπόν, αν μια μέρα όλη η διαδικασία του “θα πάω για καφέ” είχε και κοινωνικό αντίκτυπο. Ωραία ιδέα, έτσι;

Ο Οκτώβριος χαρακτηρίζεται και ως μήνας πρόληψης του καρκίνου του μαστού! Η ΑΕΛΙΑ σε συνεργασία με την MeliSoula και την TOMS, δεν έμειναν στην ιδέα, αλλά έφτασαν στην υλοποίηση της:

Pink Ribbons & Coffee: Μια… ροζ κορδέλα στον καφέ σας @TOMS!

Μας περιμένουν την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί, στο TOMS Flagship Thessaloniki για να δοκιμάσουμε τα υπέροχα και λαχταριστά μπισκότα της MeliSoula. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των μπισκότων θα διατεθούν για τη στήριξη του ευγενούς έργου της ΑΕΛΙΑ, που βοηθά τις γυναίκες κατά τη διάρκεια και μετά τη νόσο.


AΕΛΙΑ 

Η ΑΕΛΙΑ είναι μια αστική, μη κερδοσκοπική οργάνωση που δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη το φθινόπωρο του 2013, σε μια δύσκολη εποχή για την Ελλάδα, από ανθρώπους με ευαισθησίες και ανεπτυγμένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, που πιστεύουν στην επιτακτική ανάγκη της αλληλεγγύης και της υποστήριξης συνάνθρωπων τους.

Σκοπός της ΑΕΛΙΑ είναι η συμβολή στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού και η βοήθεια στους νοσούντες στη ζωή μετά τη νόσο.

Η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό, όμως η ανάγκη για έγκυρη και διαρκή ενημέρωση παραμένει. Η Ελλάδα πρέπει και μπορεί να μετάσχει στη μάχη αυτή. ΑΕΛΙΑ σημαίνει πηγή ζωής από το φως. Για μας όμως εκφράζει κάτι περισσότερο, τους στόχους και τις ελπίδες μας.

Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις για lαση και Αποκατάσταση!

MeliSoula

Η  Μελίνα Χατζηπαντελή, γνωστή και ως MeliSoula είναι μια από τις πιο γλυκιές και δημιουργικές pastry & food blogger. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η MeliSoula βάζει σε λειτουργία το ταλέντο της για καλό σκοπό. Πέρυσι, με τη δράση «Βουτήξτε αγάπη στον καφέ σας» -επίσης στο TOMS- είχε συγκεντρώσει ένα αξιοσέβαστο ποσό για τις ανάγκες του Thess Checkpoint, το οποίο προσφέρει δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση σχετικά με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Απολαύστε τα μπισκότα που θα φτιάξει η MeliSoula με τον πρωινό ή απογευματινό καφέ σας ή κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και τις γυναίκες της ζωής σας, υπενθυμίζοντας σε κάθε μία ξεχωριστά πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού!

Μια… ροζ κορδέλα στον καφέ σας!

Η εμβληματική ροζ κορδέλα, σύμβολο-κατατεθέν της εκστρατείας για την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού βρίσκει την πιο γλυκιά έκφρασή της στα χειροποίητα και τραγανά μπισκότα της pastry & food blogger Μελίνας Χατζηπαντελή, γνωστή και ως MeliSoula!

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *