fbpx
ArtEvents

Μία διαφορετική έκθεση σε περιμένει στην Tabya

Συντάκτρια: Σοφιανού Φανή

Σήμερα Πέμπτη 9 του μηνός στην αγαπημένη μας Tabya σε περιμένει μία μοναδική έκθεση. “Other words” μας παρουσιάζει ο δικός μας Χρήστος Κρανιώτης

Πρόκειται για μία έκθεση που θα λατρέψετε. Γιατί; Δεν είναι μία κλασσική έκθεση φωτογραφίας. 36 φωτογραφίες τραβηγμένες με φιλμάκι και διπλοέκθεση παντρεύονται με 24 ποιήματα του ίδιου του καλλιτέχνη.

Χρήστο πόσο καιρό σου πήρε να ολοκληρώσεις το project σου;

Συνολικά μου πήρε δυόμιση χρόνια. Τα ποιήματα προϋπήρχαν και προσπάθησα να τα κάνω ένα με τα αντίστοιχα πρόσωπα, χωρίς να υπάρχει απόλυτη αντιστοιχία.

Τι είναι αυτό που σε ενέπνευσε;

Όλη η διαδικασία που περνάει ένας άνθρωπος σήμερα για να απαγκιστρωθεί από το πατρικό του σπίτι και πως αυτό τον επηρεάζει σε όλες μορφές της μετέπειτα ζωής του.

Και οι φωτογραφίες που θα δούμε;

Το “Άλλες λέξεις” το ξεκίνησα τραβώντας πορτραίτα ανθρώπων που είναι κοντά μου. Οι λήψεις που θα δείτε είναι προσωπικές. Τα πρόσωπα που συμμετέχουν είναι άνθρωποι δικοί μου όπως η μητέρα, ο σκύλος και οι φίλοι μου.

Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον project. Τι είναι αυτό που θέλεις να περάσεις;

Θέλω να περάσω τις σκέψεις μου γύρω από το πόσο θετική ή αρνητική είναι η σχέση μας με το πατρικό σπίτι. Κατά πόσο είναι κινητήριος δύναμη δηλαδή ή καταλήγει να είναι τροχοπέδη.

Από τις 9 Μαΐου μέχρι 6 Ιουνίου θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την έκθεση του Χρήστου Κρανιώτη και να γνωρίσετε και τον ίδιο. Εμείς θα είμαστε εκεί!

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *